ASKLEPIOS - svart hane - n

Asklepios 1 vecka:  

Asklepios 3 veckor:

 

Asklepios 4 veckor:

Asklepios 5 veckor

Asklepios 6 veckor

Asklepios 10 veckor

Asklepios 12 v - redan påklädd inför utomlandsresan till Åland

 

i nytt hem:

Han har kommit väl till rätta här hos oss i Mariehamn på Åland. Han är en väldigt pratsam och social liten herre man. Han är nyfiken och vill vara med oss överallt. Han hoppar upp överallt, klättrar och spinner mest hela tiden. Vi tycker så otroligt mycket om honom! Han är otroligt snäll o gosig !!! Vi kan verkligen ge sphynx olympen våra varmaste rekommendationer. Mirek och Margareta är väldigt trevliga och seriösa och svarar på alla frågor man har.

 

Här kommer tre bilder på vår galna skurk Asklepios! Han har tagit till en vana att väcka oss vid fyra-fem varje natt, Och blir inte nöjd förrän vi stiger upp. Vi älska honom av över hela våra hjärtan, Han charmar alla som kommer hit på besök!

 

Idag ( 19/8 ) fyller våran Asklepios ett år! Han blir bara knasigare, han ÄLSKAR att bada bastu och sitter gärna kvar ännu längre än oss. Han måste nog vara en äkta Finne! För dom älskar att bada bastu, han apporterar som en galning och är så duktig på alla sätt och vis! Han skickar en massa pussar till er!

 

Morgon pussar till er från Asklepios - dec 2013