startvåra kattertill salugalleriB.A.R.Fallergilänkarkontakt

 

 Helios SPH n 33 seal point

född den 29 dec 2012, föräldrar  Michelle och Zaur - dubbelklicka på miniaturer för större bild

 

Helios 7 veckor

Helios 10 veckor

Helios 13 veckor

Igor hemma hos Linn:

Vi föll för hans vackra blå ögon och hans personlighet var allt vi hade hoppats på!
Igor är helt underbar:) Han sover alltid med oss och jag brukar vakna av att han "snuttar" i armhålan eller av ont i nacken för att han ligger och sover på min hals:) det är väldigt charmigt:)
En riktig tuffing visade det sig, när han kom till ett hem med 3 andra katter som inte riktigt var med på noterna att få en lillebrorsa. Han brydde sig inte att de fräste och morrade, snarare utmanade han ödet genom att gå fram och tala om att han minsann inte skulle någonstans:)
Redan efter 4 dagar blev han kompis med storasyrran, vår 2-åriga nakentjej. Hon är väldigt beskyddande, tvättar honom kärleksfullt och vill gärna busa. De är lika glupska både två men Igor är aningen värre. De äter upp ALL mat som finns framme, det finns inga gränser för vad som går ner:)
Det tog lite längre tid för våra killar, en seychellios ( siames/ oriental ) på 6 år och en Bengal på 13 år, att helt acceptera honom men nu är alla snälla mot minstingen och vi kan gå hemifrån utan att oroa oss:)


Tänkte bara skicka en hälsning från Igor, som är helt magisk:) Jag är jättemammig och älskar att ligga och "puppa" eller trampa i halsen och suga mig fast på mammas kind. Jag sover alltid hos mamma, varje natt. Vi ligger sked:) storsyrran ligger brevid. Hon är bullterrier och mycket större men jag tycker om henne, bruka pussa henne på rumpan när jag går förbi henne:) Alla syskonen älskar mig men jag är klart bäst på att visa mina känslor  säger mamma. Jag brukar inte busa så mycket mest mysa med mamma, jag är en goskille rakt igenom. När mamma kommer hem från jobbet frågar jag alltid om vi kan äta och mysa. Jag älskar ju mat! Tack för allt!" / Igor 

sept 2013: