Hector - SPH a 33 blåtonkanes

född den 1 april 2013, föräldrar Afrodite och Zaur

 Hector tar det lugnt: Hector leker med vattnet:

Hector 8 veckor:

 Hector 9 veckor

Hector 10 veckor:

Hector 14 veckor:

Hector 16 veckor:

 Hector 19 veckor:

Zeke (Hector) i nytt hem:

Zeke har en egen instagram Zeke_meoow

"Vår lilla Zeke har gjort sig hemmastadd. Leker, gosar, sover, äter och busar. Vi har det supermysigt."

"Vi har köpt massa leksaker som han gillar, favoriten är en mjukismus på pinne med en liten bjällra på. Den är absolut bäst. Jag har lämnat honom ensam 3 ggr nu. Jag har filmat med kamera medan jag är borta och han gör inga bus. Leker lite, går runt och tittar och somnar sen. Ja han sover alltid hos oss i sängen. 

 Som ett litet gosedjur. Han verkar vara helt nöjd. Han var dock inte jätteglad över att åka i transportbur. Men det gick som sagt väldigt bra hos veterinären, klagade och strejkade när tänderna skulle kollas. Men han var verkligen jätteduktig. På morgonen går han upp med Adela och äter frukost, leker lite. Sen när Adela går till jobbet kommer han in och lägger sig hos mig och sover en stund till.

 Adela gör egen mat enligt barf-metoden. Så idag blev det storhandling på citygross, mer mat till Zeka än mammorna."

"Vi är iallafall mycket nöjda med Zeke. Världens gosigaste och snällaste katt. Vi har verkligen blivit familj nu."

Han har charmat sina "morföräldrar" och blir ordentligt bortskämd här. Adelas kusinbarn Irma som älskar katter kom på besök och hade köpt present till Zeke. Hon är 9 år och hade gjort ett jättefint paket med kort (med massa hjärtan på). Hur gulligt som helst. Zeke var på lekhumör och charmade alla på plats.

"Han gillar att sitta uppe på sin möbel och titta på aktiviteter som pågår utanför lägenheten. Vi har även tränat på att ha halsband och koppel och varit ute korta stunder vid ett flertal tillfällen. Han blir modigare och modigare, men föredrar ofta någon av mammornas trygga famn." 


"Att åka bil går också bättre och bättre. Kattlådan använder han flitigt och han äter glupskt upp maten Adela serverar. Idag på 5-månaders dagen fick han leksak och fläskben, vilket han uppskattade mycke
t."