Hera - SPH 

född den 1 april 2013, föräldrar Afrodite och Zaur

Hera 8 veckor:

Hera 9 veckor

Hera 10 veckor

Hera 14 veckor

i nytt hem:

Vi har kommit hem och Hera väldigt trött och sover mycket. Spännande tid framöver både för oss och Hera.

***

Vi busade en hel del senare på kvällen när hon vaknade. Hon var lugn på natten lite busade hon med sin nya lekställning med bollar gömda i. Hon låg mest i vår säng och sov med lite lek avbrott då och då. Hon har utforskat mellanplanet av huset idag medan andra katten var ute. De har inte fått vara helt lösa då vi är rädda att han ska vara för hård mot henne. De har fått se varandra och de luktar på deras dofter.
Hera har inte bajsat något än. Hon har enbart kissat 1gång och då på golvet. Vi har på morgonen varit iväg och köpt sandfri kattlåda med några få pellets i men hon har inte gjort något i den än. Vi visar henne lådan då och då. Hoppas det kommer att lösa sig. Äter och dricker det gör hon.

***

Aramis och Hera har nu träffats. Det går bra. Hera fräser lite då och då och Aramis också lite då och då. Men de jamar och pratar med varandra mer och är väldigt nyfikna på varandra. Aramis följer Hera och inspekterar henne. Nu har Aramis gått ner till barnen på nedre planer och Hera vågar inte riktigt gå i vår trappa ända ner och upp utan bara några trappsteg sedan vänder hon och går tillbaka. Så nu ligger jag och Hera på madrassen och hon börjar somna. Trött blir man av alla nya intryck. Så det känns jätte bra att det går åt rätt håll.

***

Det har varit många positiva framsteg för katterna idag. De har ätit bredvid varandra bytt mat med varandra.  Ingen har gjort illa någon. Mest jamande lite fräs då och då och något mer leksamt med tass för att markera. En bild när de bytt matskål med varandra.