sphynx uppfödare, SphynxOlympen, sphynx katter i ett nytt hem

sphynx uppfödare, SphynxOlympen, sphynx katter i ett nytt hem

start        våra katter        till salu

i nytt hem        B.A.R.F        allergi

                            länkar            kontakt

Från födseln och fram tills kattungen lämnar oss till sitt nya hem, får hen utöver mat och skötsel oerhört mycket kärlek och omtanke från oss människor (i synnerhet frugan Margareta som behandlar alla som om de vore hennes egna bebisar) vilket resulterar i oerhört sociala kattungar som fullkomligt älskar att umgås med människor, söker självmant kontakt - och vara med på allt som händer runt omkring.

Dario - - flyttat till Malin

Lippi - - flyttat till Rebecca

Alix - - tingad till Karolina

Ellis - - flyttat till Ann-Sofie

Leslie Lyone - - flyttat till Mikaela

Zafira -   - flyttat till Karin

Dexter - - flyttat till Mikael

Ziddie -   - flyttat till Therese

Harry - - flyttat till Tanja

Nanna och Saphira - flyttat till Rosanna


1 dec
a- Saphira är jätte missnöjd mitt sitt nya syskon (Nanna)! Jabbar och fräser mest hela tiden. Vi hoppas det går över snart. Nanna är ju så rädd, lilla bebisen! Hon har inte rört sig från soffan sedan vi kom hem och nu ligger hon under soffan, inbakad i massa filtar. Saphira ligger med pappa under täcket och visar sitt missnöje. Han har ju varit med Nanna hela kvällen nästan.
b- Mamma är liksom lite bättre just nu! Nanna har gått runt och jamat hela natten. Försökt allt men inget hjälper. Det är säkert ingen fara men mamma hjärtat värker!
c- Ville bara uppdatera läget! Saphira mår jätte bra och fräser på för fullt. Jag försöker men hon vill helst inte att vi pussar och tar upp, fast vi tvångs kärlekar henne ändå. Imorse var hon med mig när jag duschade, det var mysigt tyckte hon, gick in och ut och låg i filt på golvet och spann Lilla hjärtat! Känner sig ensam. Och nu får hon inte komma fram enligt prinsessan Saphira! Saphira är en hård och bestämd dam.

2dec
Vi pussar och kelar med Nanna jätte mkt. Nu ligger hon och sover bakom soffan igen. Hon älskar den platsen. Där stressar inte Saphira henne heller. Vi ska försöka sova med henne i sängen i natt, i natt ville hon inte. Gud vad Nanna helt plötsligt blommat ut! Hon har varit helt vild och kelsjuk.
Nu är det ett himla fräsande på tjejerna! Saphira vill leka och Nanna är osäker på den stora damen. Men Nanna fick iaf en puss på rumpan av Saphira.
3dec
 De gör framsteg, tjejerna. Saphira hoppade på Nanna förut och ville leka, det resulterade i en riktig dänga från lilla Nanna

4dec 
 När Saphira inte är vaken är det mamma som gäller. Det här har verkligen blivit mammas tjej! Sov med mig i sängen i natt och hon ger mig så mkt kärlek!

8 dec
 Ja, de är så fina.

Mina små hjärtan!!
Sover i sängen tillsammans med oss nu också att två små små varelser kan ta upp så mkt plats, haha

19 dec

 Tjejerna mår bra! Saphira är dock irriterad på sin syster när hon vill leka, skriker som den dramaqueen hon är! Nanna bryr sig inte ett skvatt.

30 dec
Den här lilla damen har insett hur mysiga människor är! Hon lämnar knappt våran sida och ska ALLTID ligga i sängen. När jag pluggar ligger hon i sin mysiga koja annars är hon alltid med! Hon är en riktig busunge också. Tack för Nanna och för våran stora prinsessa. Vi älskar dem så vi går sönder!

Lex - flyttat till Sara


6 dec
Nu har vi klarat första natten. Murre gillar verkligen inte situationen och springer efter Lex och gör något gråtljud/kurrande ljud. Lex blev nog rätt stressad av Murre för trots att vi visade lådan flera gånger och han själv var framme och kollade på den så kissade och bajsade han i en av fåtöljerna istället för lådan, trots att vi hade tagit in Murre i ett annat rum. Vi gick och la oss och jag gick upp två gånger under natten för att visa lådan och maten. Lex sov i en bädd med värmefilt vid min sida av sängen. Han lämnade bara den när jag tog med honom till köket/badrummet två gånger. Han åt bara några tuggor mat under natten men drack ganska mycket. På morgonen åt han jättemycket och gick på lådan och kissade fint. Nu "leker" han och Murre. Murre brottar ned honom, håller fast honom och biter honom i nacken, men inte genom huden. Lex piper lite men inte så farligt. Murre släpper taget efter bara några sekunder. Han låter Lex vara om Lex går och lägger sig i bädden. Lex är en riktig sötnos och spinner så högt och fint när man klappar honom. Han är inga problem alls, det är mest Murre som stökar, stressar och håller på.

7 dec
 Lex är en sådan cool liten kille. Han är inte rädd för Murre eller oss, eller höga ljud, utan ligger och slappar i sin bädd inne i kontoret som om han alltid bott här. Han äter som en häst och spinner som en liten maskin!

13 dec
Vi har nu haft vår pluttis här i en hel vecka. Lex är helt underbar och en riktig liten tuffing! Han spinner så fint och älskar att ligga i knät oavsett om jag pluggar, äter eller tittar på tv. Han vill alltid vara med! Lex och Murre bråkar fortfarande en del. Murre har blivit som Lex mamma och ska alltid hålla reda på och tvätta honom. Hela tiden! Tappar Murre bort Lex i lägenheten går han och gråter och skriker och undrar var hans bebis är någonstans. Lex uppskattar inte Murres uppmärksamhet fullt ut även om de ibland kan sova tillsammans i knät eller bädden. Annars gillar de att springa runt och busa och välta krukor tillsammans. Lex har haft några toalettolyckor, men vi jobbar med det.
Vi har tagit bort alla pellets och försöker se till att separera katterna då och då så att Lex kan gå på toaletten i fred. De (tre) gånger en olycka har skett har de varit för att Murre jagat efter honom när han försöker gå på toaletten. Nio av tio gånger går han fint på toaletten så vi får bara fortsätta se till att Murre inte jagar efter honom (han bara MÅSTE slicka och nafsa på Lex tydligen). Jag brukar stänga in mig och Murre i kontoret när jag pluggar så får Lex vara ifred en stund med Andreas (och toaletten)

Jag tvättar Lex med bomullspaddar och babyolja. Jag rensade precis öronen på honom. Han blir smutsig snabbt! Det är svårt att ta några bilder då han nästan alltid är i rörelse.  


Tack för en helt underbar katt som har charmat ihjäl oss och alla som träffar honom!

Sokrates och Selene flyttade till Kristina5 dec
Vill bara tala om att bil-resan (Tullinge - Öland) har gått bra. Kissarna har varit lite pipiga under en del av resan. Just nu håller dom på att acklimatisera sig till den nya miljön. Selene är ganska trött och sitter under täcket i soffan. Sokrates hittade en nyvaken vinterfluga som han håller på att jaga.

6 dec
Det tog en stund innan Selene o Sokrates kom till ro. Men bägge hittade till min säng. Sokrates sov uppe vid huvudet och Selene låg på min bröstkorg. Vi har alla varit så trötta. Jag kan inte minnas när jag låg så länge i sängen som idag. En katt på vardera arm. Jag har bara njutit av dessa undersköna varelser. Därför var det skönt att bara ligga i sängen. Sokrates är den som är mest i farten, det har varit en stund på morgonen, när de lekt hela havet stormar i min säng. Vassa tänder har dom, så mina tår har varit illa ute.

Otis Tito - flyttat till Carina7dec: Hej, Otis mår toppen, pratar för fullt, äter och även dricker bra. Går på lådan superbra!

12 dec:    
Otis hemfärd gick bra. Otis jamade lite men va lugn. Väl hemma undersökte Otis sitt nya hem. Han gick på lådan och kissade efter ca 3 tim. Mat och vatten skålarna hittade  han snabbt och både åt och drack.
Han somnade och sov i vår säng hela natten.
På morgonen gjorde han nummer två på lådan. Jätte duktig liten kille. Otis är väldigt nyfiken och orädd, testar allt som går. Älskar att mysa i famnen och är väldigt pratglad. Han kommer nästan jämt när man ropar. Vi har inte badat ännu men torkat tassar, klor, öron och lite på kroppen med en våtservett med lite olja och en bomulls tuss med barn olja. Funkar bra om han först får busa av sig och blir lite trött. Otis är en super mysig kisse, tack Margareta och Mirek för allt jobb ni lägger på att få så sociala och trygga kattungar

Nim - flyttat till MariaGreta - flyttat till OliverTeddy

Teddy är toppen och har charmat oss alla här hemma:) även våra besökare som nu börjat i egna tankar på just en egen Teddy:) Teddy va hur lugn som helst under bilresan hem från er och även så då han fick utforska sitt nya hem.. Och sin nya vän:) Teddy var nyfiken på Lovis (vår katt på 5mån) men som i sin tur undrade vad fasen vi kommit hem med. Lovis va nyfiken men avvaktande och gjorde några halv coola försök till att skrämma Teddy genom att "blåsa upp sej själv o resa ragg).. Tjej som hon ändå är så i protest bajsade hon i hans låda, åt hans mat och kollade på honom (dock på avstånd) med psykande blickar. Detta varade i 1dag och övergick sedan till bus :) Dom är fantastiska tillsammans och väljer att äta bredvid varann trots att dom har varsin matstation. Dom följer med varann på toa och väntar på varann dessutom Teddy ville sova med mej dom första nätterna vilket va toppen mysigt tills jag blev tjuvnypt när jag minst anade de ganska snabbt efter de fann han sin gosplats i deras klätter träd så där hittar man honom nu:). Vi tvättar av med olja utan problem och har hittills inte badat.. Än.. Öron rensas och klor småklipps lite då o då utan protest. Han är en sån fantastiskt trygg och tillgiven katt och vi älskar ihjäl honom:) nu vi har hunnit med att flytta till större och just precis nu ligger han på sin värme filt och spinner gott.Här e vår berättelse om dagen vi hämtade hem vår lilla kille Teddy samt dagarna o veckorna som följde.. Efter att få ha kommit och hälsa på lilla Teddy från tidiga veckor i hans liv så va det dax.. Vi hämtade honom på en Torsdagkväll från uppfödarna Margareta och Mirek och bilresan hem gick problemfritt. Väl hemma väntade en till lite kisse av annan ras och deras första möte var snart ett faktum. Teddy gick ur sin transportväska som om det va den enklaste sak i världen , nosade omkring överallt och tog för sej .. Alla vi i familjen dvs jag, min sambo och våra två barn fick en klättrandes Teddy på oss direkt och han va trygg. Vår andra lilla katt Lovis tittade fram och gjorde några tappra försök till att burra upp sej, dock på avstånd för va tusan hade vi kommit hem med:). Teddy sprang fram direkt o ville leka men fick backa då Lovis va den som gick undan för honom. Detta höll i sej nån dag bara och allt mer började hon förstå att den hårlösa lilla katten va här för att stanna så det va lika bra att bli polare direkt. Första natten sov Teddy på mej i våran säng. Han la sig som en korv under hakan på mej så där låg vi nu.. Jag med en katt under hakan och sambon med en avvaktande Lovis vid fötterna:). Teddy gick på lådan exemplariskt från dag 1 och åt även mat utan problem.. Lovis mat. Våra barn på 8år och 3,5år var så duktiga och försiktiga och Teddy älskade dom från dag 1.  Dagarna gick och vi förundrades över hur otroligt pigg, trygg och social han var. Efter en tid var det dax för den obligatoriska nagelklippningen, örontvätten samt oljning med bomullspads.. Ja, han älskar det kanske inte men "står ut" och tillåter mej sköta om honom utan större protester. Dagarna har rullat på utan problem och Teddy och Lovis är nu bästisar som gärna delar både lådor och matskålar ihop, helst precis samtidigt. Han sover hos oss i sängen när han har lust och då på sin favorit plats.. Under min haka annars gärna i sin myskoja med gosfiltar i. Vårt värmegolv är en given plats där vi ofta hittar båda utsträckta till max som en själv så fort solen o värmen tittar fram :) jag pratar för oss alla i familjen då jag säger att han fullständigt förtrollat oss och en vardag utan min Teddy går inte. Rasen är helt otrolig och dom mer skeptiska personer runt oss har även dom blivit förälskade efter deras första möte med vår Teddy. Kan ärligt säga att jag from nu aldrig kommer vara utan en sphynx och vill gärna ha fler. Uppfödarna Margareta och Mirek har gjort ett sinnessjukt bra jobb och främst då Margareta som hanterar alla katterna,stora som små på ett sätt man sällan ser vilket även har gjort min Teddy och alla hans syskon så otroligt trygga och sociala, så mej blir ni inte av med inför ett till kattköp;) tusen tusen tack från oss..

Malibu **********************
 

Medusa    
Vi trivs verkligen med Medusa, hon är en extremt trevlig katt som vill vara med på allt
och sover gärna mellan oss under täcket på nätterna:)
hon är verkligen som en liten bebis hehe :))******************************

Malley (Antti)   

- Det går jätte bra med Malley som vi nu har döpt honom till, han är väldigt trött men han har varit pigg och nyfiken också! Vi fick med oss en säng ifrån L. som han älskar och ligger i hela tiden, han har fått tonfisk, lax och torrfoder än så länge. Han är väldigt lekfull och gosig av sig och det gillar jag! Malley börjar bli stor, han är jätte nyfiken på allt och vill till och med springa ut efter hundarna när dom ska ut! Han är jätte lekfull och kelig! Han kommer bra överens med hundarna också

********************************

 Lily (Nike)

i nytt hem - flyttat till Maria L
Idag fyller min älskade Lily (Nike) 1 år!
Hon har blivit så stor och är väldigt duktig. Lily gillar fortfarande inte att tvätta sig men att få en godisbit efter badet tror jag underlättar det hela.
Lily har också en syster som heter Dahlia.
De leker och sover ihop, fungerar jättebra.
Jag älskar Lily väldigt mycket, mer för var dag som går. Lily började löpa redan vid 5 månader, ofta löpte hon med så när hon blev 6 månader kastrerades hon. Allt gick bra. Men inte ville hon vila och ta det lugnt efter operation för det

********************************

Arsenio -
i nytt hem - flyttat till Terese

Dag 1 - Arsenio är glad och går runt och busar. Lucky är lite sur och gömmer sig under soffan men det där går ju över om ett tag. Han har ätit men inte varit på toa. Han har väl så mycket annat att tänka på :-)
Dag 2 - Arsenio, han är nog bland den keligaste katten jag haft, vill ligg i knä och gosa hela tiden samt pussas =) han gillar mest att få sitt torrfoder uppblött. Friskis har inte varit en hit en sså länge, han vill gå på samma toa som lucky =).
Dag 3 - Tack så mycket . Förstår verkligen att det är väldigt tyst där hemma nu. Här är det fullrulle =)
Gjorde nyss ett filmklipp la upp det på youtube- klicka på länken

Dag 4 - hehe, jo han får ju igång Lucky att leka lite med =) Lucky börjar gilla honom mer och mer men är lite blyg men de fräser inte längre som första dagen samt nu stryker de sig emot varandra. Sen blir det ju den där avundsjukan om mig förtårs ;) både vill ligga i knäet samtidigt =)

Arsenio gillar datorer ;)

Här är det fullrulle hela tiden. Jag har precis badat Arsenio han gillar att bada ;) nu sitter han och mumsar friskis .

Här leker han med Alexey min pojkvän =)

Tänkte bara skicka en video på kissarna, ja mest på Arsenio som är en teaterapa hehe. Den blev lite lång, men han är så söt. Han är större en Lucky, jag vet inte riktigt hur stor en Sphynx ska vara eller väga, och det är inte så att han äter för mycket, men han är en krallig liten kisse. Men gud så han busar, han försöker ha ned tavlor från väggarna, springa iväg med posten samt pennor, hoppa i gardinerna, hoppa in där han kan, flyger runt som en gnu haha. Men det är gulligt, han vill alltid vara nära, skriker när man går på toa, sover hos mig nästan jämt. I denna video sitter han mest still och är bara söt haha.
 
*********************************

 
Astor
i nytt hem - flyttat till Astrid:

resan hem gick jättebra, Astor sov helatiden nästan :-) Nu är vi hemma men vår andra katt tycker inte om honom så mycket... Inte än iallafall!
Här ligger Astor med storebror Aziz :-)
Astor har vuxit jätte mycket. Han hatar fortfarande att bada och älskar att busa! Han har vällt ner minst tre krukor med blommor under dessa veckor jag haft honom. Här är några bilder på Astor från i fm. Han är kastrerad sedan en månad tillbaka, och kommer bra överens med vår andra hankatt Aziz! Han är även mycket god vän med en amstaff tik vid namn Daizy. Varje natt ligger han under täcket med mig och sover. Han är sååå busig! Älskar att klättra u gardinerna och välta ner olika sorters krukor :-)

*********************************

Sidney   
i nytt hem - flyttat till Alexandra W.

Sidney_ 1 år 

********************************

Yogi (Cosmo) -
i nytt hem - flyttat till Cyril -

-Yogi and Feedo taking a nap together. What an example!

Here is Yogi, the new addition to our family!
14 weeks old and 1.8 kg  Yogi on the keys. Meow!
Good morning humans!
********************************

Shira (Nikki) -  
i nytt hem - flyttat till Joanna


Hemresan med Shira (Nikki) gick väldigt bra, hon blev lite nervös av bilens ljud så jag lät henne sitta i mitt knä med massa filtar virande om henne för hon frös. Hon gnällde lite då och då men somnade och låg tryckt i min famn medans min pojkvän körde bilen. Väl hemma efter ca 2,45 timmars körande hade hon vaknat till och blivit lite nyfiken på vad som hände utanför bilen. Hon gick in till sitt nya hem med stor nyfikenhet. Hittade bollar och andra leksaker som hin började leka med direkt. Hon gick på lådan ganska snart efter husesynen. Hon kom till ro väldigt snart, jag blev helt försvånad för jag trodde nästan hon skulle gå o h gömma sig tills läget hade lugnat ner sig för henne.. Men den framåtanda denna varelse har är underbar! Vi somnade framför tv:n under filten. Sen gick vi och lade oss i sängen. Även där under täcket och bredvid mig.
Hon va aldrig orolig men pratade mycket när man lekte eller bar henne.. Hon är nog en pratare för hon pratar jämt, mjauar väldigt ofta... Lådan sköter hon fläckfritt, hon är väldigt ren av sig. Om hon råkar få nåt på tassen så tvättar hon snabbt bort det, fast detta mest i början, nu händer det aldrig. Hon var väldigt kräsen med mat.. Jag fick leta mig fram tills jag hittade det hon verkligen älskar, nämligen tonfisk!! Hon kan inte få nog av det. Hon har även ätit lax och köttfärs, som jag fick mata henne med. Men nu kör vi tonfisk dom finns på Ica, kattavdelningen och Royal Canins torrfoder..
Shira lyser verkligen upp tillvaron, hon tröttnar aldrig på lek eller gos. Hon ligger alltid och sover hos mig och väcker mig varje morgon med mysiga pussar.. Hon har fått bada, vilket inte är det allra bästa hon vet. Men hon brukar börja kurra ändå. Kanske för att lugna sig själv oxå.... Vi brukar bada en gång i veckan, då tar jag även klor samtidigt.. Ögon och öron tvättar vi nästan varje dag med våtservetter. Varannan vecka åker vi till min pojkvän och sober där.. Hon trivs jättebra även där. Hon är inte främmande för nya saker, bara väldigt nyfiken.. Jag är så glad i henne. Varje dag efter jobbet då välkomnar hon mig med sitt prat. Hon är verkligen guld värd!!
Vi har fått många besökare som varit lite skeptiska till denna ras. Men de förälskar sig i henne när de märker hennes charm och livsglädje... Ett väldigt stort plus till uppfödarna som va helt underbara mot oss och katterna. Det märks att dom verkligen älskar sina katter. Bättre uppfödare hittar man inte. Dessa härliga människor har ett genuint intresse för dessa djur... Tack för att jag hittade min Shira genom er.

*********************************

Minos - SPH n33 seal point
i nytt hem - flyttat till Ingela:

Den här killen gillar att sova nära i sängen. Han byter säng ibland.   Minos är otroligt kelen, pratar mycket och äter jättebra ;) Vilken härlig kille han är!! Han spinner bara man tittar på honom.


 *********************************

Lillis -  
i nytt hem - flyttat till Anna W

Dag1 - Det går så bra mycket bättre än jag trodde hon älskar mysfilten och halvsover hittills hela tiden!

19/5 - En liten update från lillis :) Hon är en så fin katt! Har gått på kattlådan sen dag 1 och är otroligt social och gosig. Hon sover oftast i sängen på min arm och väntar tills vi vaknat innan hon vill busa. Badandet går bättre och bättre hon tycker nästan om det redan! Hon är verkligen en underbar kisse och passar så bra i vår familj!

*********************************

Angus - SPH n33 seal point
i nytt hem - flyttat till Susanne och Jens


Våran älskade Angus är så mysig och rolig och som en busig liten bebis. Han älskar att leka och springa efter en vippa som vi kastar iväg, så hämtar han den som en hund och lägger sedan den vid min fot och vill att jag ska kasta iväg den igen så han får springa o hämta. Han är också en hejare att göra höga skutt rakt upp i luften. Vi är så glada att han finns här hos oss. En mysig, gosig och snäll katt Angus skall alltid ligga vid mitt ansikte och gosa och snutta på min hals om morgonen, så himla söt :)*********************************

Malva och Maur - +
i nytt hem - flyttat till Leone och Peter
-
Resan och första dygnet:
De var såå lugna i bilen och sa ingenting! Jätteduktiga är dom!
Vi har sovit jättebra, katterna hittade sin plats i katt trädet och sov där tillsammans i högsta kojan med sina snugglisar! Nu på morgonen har de sovit med Peter i sängen medan jag grejade i köket. Allt verkar gå bra, de älskar golvvärmen inne på toaletten så ska skaffa en liten bädd in dit också. Vi älskar våra nya missar! De har inte ätit så mycket ännu men jag antar att det kommer? Provade med lite RC Kitty in sauce men det var bara Maur som slickade i sig såsen.
Dag 2
- Inatt har Malva sovit med mig i sängen under täcket. Hon har bara lämnat min sida för att äta och dricka. Maur kom och sov hos mig ett litet tag också men bytte sen till trädet. Fick fylla på ganska mycket torrfoder idag då kissarna ätit massor under natten! Till frukost provade jag sheba igen (bara Maur åt) och så fick de resten av laxen som var kvar! Ikväll blir det nötkött på menyn. Nu busar dem tillsammans som aldrig förr! Idag ska vi rensa öron och ögon (Malva tyckte det var okej igår och satt så fint men Maur gillade det inte alls haha!)
Båda två bajsade precis stort på lådan också! :D
Laxen fungerade!!
 
Fick fylla på ganska mycket torrfoder idag då kissarna ätit massor under natten! Till frukost provade jag sheba igen (bara Maur åt) och så fick de resten av laxen som var kvar! Ikväll blir det nötkött på menyn. Nu busar dem tillsammans som aldrig förr! Idag ska vi rensa öron och ögon (malva tyckte det var okej igår och satt så fint men Maur gillade det inte alls haha!) ... senare ... Nu sover dom tillsammans i vår säng! Gjort rent öron och ögon idag men jag är nog lite för försiktig så de slingrar sig ur mitt grepp. Maur var inte så pigg på att få öronen rena men vi ska lyckas med det också! De får såklart en liten godisbit efter varje gång vi torkat ögon och öron! Köpte whiskas temptation som BÅDA gillar (hurra hurra!) Men fick öronen okej rena iallafall!
Dag 4
-Vi har precis rengjort våra öron och ögon, vi var jätteduktiga! Husse fick hålla om oss och matte fick torka och göra rent :D team work! // Maur och Malva
-Våra möbler kom idag så kissarna hjälpte Peter ställa i ordning ute på balkongen, vi hade 32 grader där ute så de ääälskade det! Haha Malva ville inte komma in.

Dag 5
- Älsklingarna har fått varsin tröja hi hi. Vi belönar med godis och leker med dem så de ska kunna röra sig normalt! Tänkte att de kanske vill ha en varm gosig tröja efter att vi badat dem i helgen!

Dag 17
Det går så underbart bra med båda två. De kommer på en gång när vi ska sova och ska antingen ligga under täcket eller busa med våra fötter. De har vuxit bra på den tiden som de varit här, men Malva är ju lite mindre eftersom hon är hona. Hon är även väldigt kräsen när det kommer till blötmat, vi har hittat en hon gillar och det är Mjau kött, som är lite krämig. Maur äter nästan allt vi serverar, han är glupsk haha! De får fortfarande kött eller fisk varje dag, och jag provade även med kycklinghjärta häromdagen som de åt med god aptit. Har dock bara gett dem hjärta en gång eftersom de inte ska ha för mycket av det. Ja vi ska få oss lite sol sen tänkte jag, kanske dricka lite kaffe och fika så kan katterna sola!
Ja verkligen, jag kan inte tänka mig livet utan dem redan! Man blir så fäst vid de små liven.

Maj 2015 - Här är en stor knasig och gosig kille på 2,9 kg. Här har kissarna fått varsin flaska med varmt vatten i och Malva vaktar sin ;)


*********************************


Saba -  
i nytt hem - flyttat till Hanna


Dag 1 - Jag tänkte bara meddela att hemresan gick bra. Hon verkar trivas i sitt nya hem. Hon vill antingen busa eller ligga nära mig och sova.
Väldigt härlig tjej är hon.

********************************


Cassie -  
i nytt hem - flyttat till Maik


******************************

Åskvigg - SPH a 32 - blåtonkanes  
i nytt hem - flyttat till Robin

Allt har gått jättebra :-) Lite pip i bilen på vägen hem, men det gick över fort när han fick sitta i knät istället för buren. Gick på toa direkt när han kom hem. Busat massor och spinner nästan oavbrutet, verkar väldigt nöjd med livet. Har druckit massor och provsmakat lite på maten. Sovit hos alla i familjen, under täcket så klart :-) Tusen tack för en underbar katt, ni har verkligen gjort ett fantastiskt jobb!

vecka 2
- Såhär har det gått första veckan. Kom igång med mat andra dagen. Lax o köttfärs smakade bäst men även torrfoder gick ner. Har sovit med oss alla tre men även hittat en egen plats i fåtöljen. Favoritleksaken gick sönder andra dagen och matte o husse fick genast köpa en ny då de andra leksakerna inte alls var lika roliga. Bada var bland det värsta som hänt, någonsin! Men bli tvättad med olja i matte eller husses famn är jätteskönt. Har utforskat massor i lägenheten och klättrat i det mesta. Tuggar gärna på krukväxterna och sitter gärna i solen i fönstret. Har prövat på att vara lite själv när matte och husse varit iväg o handlat eller jobbat. Skönt när ingen stör mitt i sömnen. Trivs väldigt bra i min fina tröja som jag får ha på mig när jag fryser.

  *****************************

Aura - SPH a 32 - blå flicka
i nytt hem
- flyttat till Ulrica och sphynx-halvsyster Flora :

Hälsar och säger att så här bra trivs vi med varandra - 
*****************************

Zoe - SPH a 32 - blåtonkanes
i nytt hem - lyttat till Ante:

*****************************

Icarus - SPH a 32 - blåtonkanes  
i nytt hem - flyttat till Lisa H

*****************************

Angelo - SPH a 33 - blåmaskad  
i nytt hem - flyttat till Elizabeth

*****************************

Philippa - SPH c 33 lilac point

Philippa i nytt hem - flyttat till Mikaela:
Pippi är världens underbaraste och alla är helt kära i henne! En bättre kisse finns inte. Hon sover bredvid mig hela kvällarna, pratar och följer efter mig vart jag än går. Hon äter precis som en växande katt ska och dricker även bra! Leker och busar med allt som rör sig! Hon charmar alla!!*****************************
Atlas ( Sirroco ) - SPH a 32- blue

Det går jätte bra med Sirroco, han är underbar och går jätte bra med Alice (nakenhund). Han sover mycket men det kanske dem gör. Sover gott om nätterna och leker på dan. Ang foder så äter han en annan foder som vi tycker att den är den bästa: Orijen (hårdfoder) och Tender Chunks (science plan) som mjuk foder. PS: det går jätte bra att klipp klorna och att bada honom :-)*******************************
Python - SPH a 32 blå mink

Python i nytt hem - flyttat till Camilla och Andreas
Python mår bra :-D Kissat och bajsat, kurrar för fullt! Pippi /annan katt/ är avvaktande dock haha
*Här sover jag mkt, äter en del tonfisk och provsmakar en massa annat. Bajsar och kissar på lådan gör jag också. Pippi har inte accepterat mig än men nyfiken på mig, det är hon! :-)
* Han sover med mig och Andres på nätterna, under täcket. Är väldigt trampig och spinner konstant. Inatt snuttade han på hela mig ❤ Han är cool trots att Pippi morrar åt honom, bara tittar på henne som att han tänker "vad håller du på med för trams?" :-)
*Han både kan gå, springa och busa med sin lilla tröja på:-D Igår kv badade jag honom. Han var inte överförtjust men accepterade det;-)
* Python mår bra. Han äter som en häst och har nu blivit kompis med Pippi
- sommarhälsning från Python:

Orfeus - SPH a 09 32 blå mink


Orfeus i nytt hem - flyttat till Lena och Bernt
Det har gått jättebra med lilla Orfeus. Han har sovit i natt, ätit tonfisk och kissat på lådan. Han letar lite emellanåt, och piper, men det går snabbt över. Han är så fantastisk!!!
Orfeus hjälper mer än gärna till med tvätten. Han hjälper till med det mesta faktiskt. På sitt eget lilla vis!
syster Elektra har flyttat in... De är inte helt kompisar ännu. Lilla fröken är tuff och fräser åt unge herrn. Men de äter och sover ihop. Här sover de "sked". Orfeus är lite större...

- våra tokiga sphynxsyskon:

Elektra - SPH a 32 blå mink

Elektra i nytt hem - flyttat till Lena och Bernt
med brodern Orfeus... De är inte helt kompisar ännu. Lilla fröken är tuff och fräser åt unge herrn.
Men de äter och sover ihop. Här sover de "sked". Orfeus är lite större...

*****************************
Clio- SPH a33 blue point


Clio har flyttat ihop med Zeus:
De växer fort! Zeus är den som växt mest, Clio är lite mindre i maten och storlek. Clio är den som är jägaren. Hon leker mer än Zeus och tar leksakerna i munnen och går iväg med bytet. Zeus är mer kelig och pratar också mera.
De trivs väldigt bra ihop och busar och vilar tillsammans.


**************************


Hercules - SPH n 33 - seal pointDexter (Herkules) i nytt hem - flyttat till Caroline
Vi tycker mycket om Dexter som han numera heter.
 Han är tyvärr inte alls förtjust i barnen. Barnen är ledsna över att katten inte vill leka och gosa med dem.

Dexter tycker mycket om mig och min man och är väldigt social med oss.


*******************************
Pontus SPH a 09 32 blå minkPontus i nytt hem - flyttat till Christina
Nu har Pontus kommit sig till rätta i sitt nya hem. Smeagol har tagit emot honom som sin egen bror. Han äter bra och busar runt. Med andra ord han trivs och vi är så lyckliga att ha honom i våra liv.

******************************
Pegasus - SPH a 32 blå mink

Pegasus i nytt hem - flyttat till Helena och Robin  Pegasus är en riktig kelgris och är alltid med där det händer något!
De bästa han vet är att ligga mellan husse och matte på nätterna! Han har även växt så de knackar :)!!
Pegasus har träffat Robins mammas katt

******************************
Pandora - SPH a 32 blå mink

Pandora i nytt hem - flyttat till Anna-Maria och syster "Busan"
Första dygnet fick vi passa Busan ordentligt så hon inte blev för hårdhänt. Sedan har det gått mest bra. Ofta sover de tillsammans. Två katter är mycket bättre än en :)
Pandora kommer få behålla sitt fina namn, men kallas också för Sötis o Lillan ibland. De sover varje natt i varsin mjuk korg brevid o i höjd med min säng. Med varsin fleece.
Pandora har den gröna fortfarande som kanske luktar lite av mamman. Kartongen är Pandoras eget matställe där Busan inte kommer åt att äta upp all mat
 

Pontus SPH a 09 32 blå mink

Pontus i nytt hem - flyttat till Roxana
Pontus är totalt underbar!!!! Han kände sig bekväm direkt och har hittat sina favoritplatser i lägenheten! Han sover alltid med mig och spinner högt och urgulligt innan han somnar. Han äter jättebra och går på toa jättefint! Han gillar inte att bli avtorkad med servetter hahaha så då får vi brottas lite. Men allt går såååå bra och han är miljoner gånger så fin som jag hade tänkt mig!

******************************
Minerva (Esmeralda) - SPH c 32 - lila tonkanes

Esmeralda (Minerva) i nytt hem - flyttat till Mikael
Första kvällen gick åt att undersöka dom nya omgivningarna och hennes nya undersåtar. Det hela verkade avlöpa till förnöjelse och den utvalda platsen i bokhyllan bredvid sängen godkändes så fort värmefilten kopplats in. Natten inledes med gos och diskussioner det är nämligen en mycket pratsam tjej som meddelar både glädje och irritation men lågmälda jamanden.

05:00 var det tydligen revelj och underlydande nummer 1. Micha väcktes med kärleksfulla bett i stortån, när inte det hjälpte togs det till mer drastiska metoder och ett lätt bett i näsan jagade genast upp honom.


Minerva/Esmeralda tagit över hemmet och ser det nu som hennes ägor, allt fungerar över förväntan hon är otroligt social och mycket pratsam med lågmälda jamanden och svarar direkt när man pratar med henne. För några dagar sedan började hon löpa villket heller inte har varit några problem eftersom hon fortfarande är mycket tystlåten i sina jamanden, däremot har hon fått väldigt torr hud mest på magen men även i mindre del på resten av kroppen. Vi har fått smörja in henne oftare, hon får fortfarande B.A.R.F efter det receptet ni har på eran sida och hon har alltid tillgång till Exigent 42.

******************************


Midas - SPH n32 - brun tonkanes

Midas i nytt hem - flyttat till Alexandra
Nu har Midas gått i sin fina sand, han gillar den! Har har ätit och spunnit och småsnackat. Han är så duktig så oerhört snabbt!!! Han sätter hundarna på plats :)
 
Han har hittills ratat köttet men tonfisken och torrfodret slukar han! Han äter visst även hundarnas torrfoder om han får chansen. Han sover i sängen, första halvan i dotterns och vinthundens, andra i min och Prazskyns :) Han trivs bra här hos oss, han är så duktig på alla sätt och vis.
Midas är redan youtube_stjärna :)******************************


Maia - SPH n32 - brun tonkanes


Maia i nytt hem - flyttat till Jessica:


******************************
Helios ( Igor ) - SPH n 33 - seal point

Igor i nytt hem - flyttat till
Vi föll för hans vackra blå ögon och hans personlighet var allt vi hade hoppats på!
Igor är helt underbar:) Han sover alltid med oss och jag brukar vakna av att han "snuttar" i armhålan eller av ont i nacken för att han ligger och sover på min hals:) det är väldigt charmigt:)
En riktig tuffing visade det sig, när han kom till ett hem med 3 andra katter som inte riktigt var med på noterna att få en lillebrorsa. Han brydde sig inte att de fräste och morrade, snarare utmanade han ödet genom att gå fram och tala om att han minsann inte skulle någonstans:)
Redan efter 4 dagar blev han kompis med storasyrran, vår 2-åriga nakentjej. Hon är väldigt beskyddande, tvättar honom kärleksfullt och vill gärna busa. De är lika glupska både två men Igor är aningen värre. De äter upp ALL mat som finns framme, det finns inga gränser för vad som går ner:)
Det tog lite längre tid för våra killar, en seychellios ( siames/ oriental ) på 6 år och en Bengal på 13 år, att helt acceptera honom men nu är alla snälla mot minstingen och vi kan gå hemifrån utan att oroa oss:)

Tänkte bara skicka en hälsning från Igor, som är helt magisk:) Jag är jättemammig och älskar att ligga och puppa eller trampa i halsen och suga mig fast på mammas kind. Jag sover alltid hos mamma, varje natt. Vi ligger sked:) storsyrran ligger brevid. Hon är bullterrier och mycket större men jag tycker om henne, bruka pussa henne på rumpan när jag går förbi henne:) Alla syskonen älskar mig men jag är klart bäst på att visa mina känslor säger mamma. Jag brukar inte busa så mycket mest mysa med mamma, jag är en goskille rakt igenom. När mamma kommer hem från jobbet frågar jag alltid om vi kan äta och mysa. Jag älskar ju mat! Tack för allt! / Igor******************************
Asklepios ( Asse ) - SPH n - solid svart

Asse i nytt hem:
Han har kommit väl till rätta här hos oss i Mariehamn på Åland. Han är en väldigt pratsam och social liten herre man. Han är nyfiken och vill vara med oss överallt. Han hoppar upp överallt, klättrar och spinner mest hela tiden. Vi tycker så otroligt mycket om honom! Han är otroligt snäll o gosig !!! Vi kan verkligen ge sphynx olympen våra varmaste rekommendationer. Mirek och Margareta är väldigt trevliga och seriösa och svarar på alla frågor man har.

Här kommer bilder på vår galna skurk Asklepios! Han har tagit till en vana att väcka oss vid fyra-fem varje natt, Och blir inte nöjd förrän vi stiger upp. Vi älska honom av över hela våra hjärtan, Han charmar alla som kommer hit på besök!


Idag-19/8-fyller våran Asklepios ett år! Han blir bara knasigare, han ÄLSKAR att bada bastu och sitter gärna kvar ännu längre än oss. Han måste nog vara en äkta Finne! För dom älskar att bada bastu, han apporterar som en galning och är så duktig på alla sätt och vis! Han skickar en massa pussar till er!


Morgon pussar till er från Asklepios - dec 2013******************************
Diana ( Misha ) - SPH c 09 32 - lilac and white point


Misha (Diana) i nytt hem - flyttat till
 

iphone version PC version:

juli - aug 2013

december 2013


******************************
Morpheus - SPH n32 - brun tonkanes

Morpheus i nytt hem -flyttat till Andreas

*****************************
Andromache ( Estelle ) - SPH a 09 - blå-vit

Estella har flyttat till Örebro tillsammans med Missy.
Vilka härliga och goa katter och de är så jättesöta. Missy var helt orädd redan från början och kom upp i knä´t och kelade direkt och Andromache gömde sig i högst en halvtimme, se´n var hon också framme och hoppade runt och det dröjde inte förrän även hon var i knä´t. De är med Isabella hela tiden, då de är vakna, och sover i hennes säng på nätterna (och även på dagarna ibland). De äter och dricker bra.
Det har gått å bra med dem och de ar verkligen funnit sig till rätta och Isabella är väldigt nöjd med dem (vill inte lämna tillbaks dem). De äter, sover, leker och vill vara nära henne mest mest hela tiden. De ligger hos henne på nätterna, Missy kommer direkt och Estelle, som ofta själv sover då, kommer så fort hon vaknar. De har fått ett högt klösträd som båda är förtjusta i och där ligger de också ofta och sover. Klösträdet passar spec Estelle väldigt bra för hon är ett riktigt energiknippe, är inte still långa stunder i taget. Missy bär fortfarande omkring på sin leksak ibland och går omkring och jamar då hon tappar bort den. Hon är kastrerad sedan ett par veckor och det har gått bra (hon blev för jobbig, ville kissmarkera överallt).
Missy är så söt med sin svarta nos och väldigt go och Estelle är ett riktigt litet charmtroll med full fart mest hela tiden.
 

******************************
Hera - SPH a 32 - blå
 
Hera i nytt hem:
Vi har kommit hem och Hera väldigt trött och sover mycket. Spännande tid framöver både för oss och Hera
Vi busade en hel del senare på kvällen när hon vaknade. Hon var lugn på natten lite busade hon med sin nya lekställning med bollar gömda i. Hon låg mest i vår säng och sov med lite lek avbrott då och då. Hon har utforskat mellanplanet av huset idag medan andra katten var ute. De har inte fått vara helt lösa då vi är rädda att han ska vara för hård mot henne. De har fått se varandra och de luktar på deras dofter.
Hera har inte bajsat något än. Hon har enbart kissat 1gång och då på golvet. Vi har på morgonen varit iväg och köpt sandfri kattlåda med några få pellets i men hon har inte gjort något i den än. Vi visar henne lådan då och då. Hoppas det kommer att lösa sig. Äter och dricker det gör hon.
Aramis och Hera har nu träffats. Det går bra. Hera fräser lite då och då och Aramis också lite då och då. Men de jamar och pratar med varandra mer och är väldigt nyfikna på varandra. Aramis följer Hera och inspekterar henne.Nu har Aramis gått ner till barnen på nedre planer och Hera vågar inte riktigt gå i vår trappa ända ner och upp utan bara några trappsteg sedan vänder hon och går tillbaka. Så nu ligger jag och Hera på madrassen och hon börjar somna. Trött blir man av alla nya intryck. Så det känns jätte bra att det går åt rätt håll.

Det har varit många positiva framsteg för katterna idag. De har ätit bredvid varandra bytt mat med varandra. Ingen har gjort illa någon. Mest jamande lite fräs då och då och något mer leksamt med tass för att markera. En bild när de bytt matskål med varandra.

Nu börjar det bli vardag för Hera. Hon känner sig trygg och myser. Det går bra med den andra katten och de sover även ihop då och då. Här nedan är en bild på när de sover tillsammans med oss i sängen.

******************************
Hector ( Zeke ) - SPH a 33 - blåtonkanes

Zeke (Hector) i nytt hem:
Zeke har en egen instagram Zeke_meoow
Vår lilla Zeke har gjort sig hemmastadd. Leker, gosar, sover, äter och busar. Vi har det supermysigt. Vi har köpt massa leksaker som han gillar, favoriten är en mjukismus på pinne med en liten bjällra på. Den är absolut bäst. Jag har lämnat honom ensam 3 ggr nu. Jag har filmat med kamera medan jag är borta och han gör inga bus. Leker lite, går runt och tittar och somnar sen. Ja han sover alltid hos oss i sängen.

Som ett litet gosedjur. Han verkar vara helt nöjd. Han var dock inte jätteglad över att åka i transportbur. Men det gick som sagt väldigt bra hos veterinären, klagade och strejkade när tänderna skulle kollas. Men han var verkligen jätteduktig. På morgonen går han upp med Adela och äter frukost, leker lite. Sen när Adela går till jobbet kommer han in och lägger sig hos mig och sover en stund till.

Adela gör egen mat enligt barf-metoden. Så idag blev det storhandling på citygross, mer mat till Zeka än mammorna.
Vi är iallafall mycket nöjda med Zeke. Världens gosigaste och snällaste katt. Vi har verkligen blivit familj nu

Han har charmat sina morföräldrar och blir ordentligt bortskämd här. Adelas kusinbarn Irma som älskar katter kom på besök och hade köpt present till Zeke. Hon är 9 år och hade gjort ett jättefint paket med kort (med massa hjärtan på). Hur gulligt som helst. Zeke var på lekhumör och charmade alla på plats. Han gillar att sitta uppe på sin möbel och titta på aktiviteter som pågår utanför lägenheten. Vi har även tränat på att ha halsband och koppel och varit ute korta stunder vid ett flertal tillfällen. Han blir modigare och modigare, men föredrar ofta någon av mammornas trygga famn.
Att åka bil går också bättre och bättre. Kattlådan använder han flitigt och han äter glupskt upp maten Adela serverar. Idag på 5-månaders dagen fick han leksak och fläskben, vilket han uppskattade mycke

Artemis (Gracie)- blå hona - SPH a

Hon lever rövare tillsammans med 3-åriga Dixon i en stor villa i Söderhamn nu i alla fall. Hon gillar definitivt män extra mycket med deras rakvatten osv, och har vunnit brottningsmatcher över Dixon sen hon var liten. En liten tuffing! Dom är väldigt söta tillsammans.Jocasta ( Kitty )- SPH - a 32 - blå
 
Kitty (Jocasta) i nytt hem:


Adonis ( Lucifer ) - SPH a - solid blå

Lucifer i nytt hem:
Lucifer har blivit en fiskarkatt och välter mer än gärna allt med vatten i (jobbigt men man kan ju inte låta bli att skratta när man har världens finaste katt), han är en jävel på att apportera och kan göra det i en timme om han får bestämma, och han har även börjat uppskatta BAD! fast det roligaste han börjat med är hans läte när han jagar flugor... han skäller haha! helt galen är han. Dödar allt som rör sig och kommer sedan stolt och visar upp sina byten, inte lika roligt när det en kväll var en spindel och hysterisk som jag är fick panik haha...
  
Jag fick frukost på sängen på morgonen, här fikar jag på mitt kalas med lite laktosfri vaniljvisp samt kattchoklad! ;)

Hej! Lever livet! Bara massa bus, god mat och mys. Har tröttnat att ligga under täcket, det blir så trångt, så sover mest på pappas ansikte. Han blir arg som ett bi men mamma skrattar så det är nog okej. Det är så mysigt att ligga och snarka ikapp så högt vi kan, tur att mamma för det mesta sover djupt... Vintern har bara varit bra, när jag inte legat och myst så har jag kollat på alla knäppa fåglar där ute i kylan, och försökt mig på det omöjliga uppdraget att fånga alla de där vita sakerna som flyger förbi mitt fönster. Det är kul att flugsäsongen redan börjat, jag har mumsat i mig två stycken, efter jag plågat dem såklart. Det har också flyttat in en liten spindel i fönstret också, vad han gör därinne förstår jag inte. Jag kommer inte ihåg om jag har berättat det redan men jag var för ett tag sen och fick vacc, det gick jättebra. Mormor följde med mig och mamma, och jag hade min skinnjacka på mig. Veterinären skrattade men jag vet att jag var snyggast i stan.


Andromeda (Shelly)-SPH b09-choklad-vit hona
- export till Australien


"SHE IS BEAUTIFUL, VERY FRIENDLY LOVES TO BE ON YOUR BACK AND CLIMBING UP MY LEGS FOR LOVES,

Shelly i nytt hem:Jupiter - SPH - a 32 - blå
 
Jupiter i nytt hem:
Resan hem gick bra ((Stockholm - Malmö), Jupiter låg hos mig hela vägen hem och sov. När vi kom hem mötte vår siameskatt oss med lite väsande, men i övrigt ingenting. Jupiter utforskade lägenheten i en timme ungefär sedan ville han sova hos mig. Jag vaknade till vid 04.30 av att han ville leka med mina fötter. Idag äger han lägenheten :)

Juno ( Alice ) - SPH a32 - blå
 
Juno i nytt hem:
Allt går jättebra. Hon heter Alice nu. Hon är ett riktigt matvrak sugen och nyfiken på allt. När vi äter kommer hon och vill sitta på bordet och smaka av våran mat. Men då ställer vi fram hennes mat då äter hon och sen lägger hon sig i någons knä. Hon lyssnar på sitt namn och kvittrar tillbaka när man ropar på henne och kommer galopperande. Hon sover med mig eller med våran dotter. Hon går på sandfri kattlåda, bajsar 2ggr på dagen en gång på morgonen och en gång på sen eftermiddag alltid vid samma tid, kissar ca 3ggr. Hon e så mysig och social vi kunde inte fått en bättre katt!

Zeus- SPH n 33 seal point
 
Zeus har flyttat ihop med Clio:
De växer fort! Zeus är den som växt mest, Clio är lite mindre i maten och storlek. Clio är den som är jägaren. Hon leker mer än Zeus och tar leksakerna i munnen och går iväg med bytet. Zeus är mer kelig och pratar också mera. De trivs väldigt bra ihop och busar och vilar tillsammans.

Admetos ( Ali ) -SPH n09 - svart/vit

Ali i nytt hem:
We call Admetos 'Ali'. He's a wonderful personality, lovesick and constantly exploring or playing. He sleeps in the bed right next to us and likes eating our plants. Ali and Elli have met and their relationship started off with a quarrel. Now they keep each other at a distance but are obviously very interested in each other!


Penelope - SPH n 33 - seal point

Penelope i nytt hem:
Lilla Penelope mår jätte bra här hemma, hon sover tillsammans med oss i sängen och vill jämt bli klappad och ha uppmärksamhet. Hon är jätteduktig med att gå på lådan, sen första dagen har hon gått på lådan helt själv utan några missöden. Hon är väldigt kärleksfull och älskar att leka med oss. Hon är väldigt kräsen när det gäller mat, hon äter bara barf men jag blandar med kattungefoder så att hon vänjer sig vid smaken och hon äter upp det. Hon tycker dock inte om mjukfoder och torrfoder ensamt men det går bra när man blandar med köttfärs. Hon har fått en kattträd som hon älskar och kan vara där halva dan och mysa i huset.


Atreus ( Izac ) SPH - a 32 - blue

Izac i nytt hem:
Izac blev genast kompis med min bullterriertik Tascha och de sover tillsammans med mig i sängen. Det tog ca 3 veckor innan min cornish rex tjej blev vän med Izac men nu busar de och sover tillsammmans. Tack för fina Izac han förgyller mina dagar


Alkmene - SPH b -solid choklad

Alkmene i nytt hem:
Hon livlig och leker med barnen hela dagarna. På natten sover hon tätt intill i sängen. Hon har inte riktigt blivit vän med siamesen men de accepterar varandra. Snart är det säkert goda vänner. Vi är väldigt kära i henne och hon trivs bra hos oss. Hoppas hon fortsätter vara lika trygg och tillgiven när hon växer upp.

Daphne (Busan) - SPH a 32 - blue

Busan i nytt hem:


Argus (Hugo) - SPH n - svart hane

Hugo i nytt hem:
"Hugo mår bra! Han leker, växer, sover, leker, äter, sover, växer, osv :-) Han är otroligt social mot alla som kommer till oss. Han vinner deras hjärta på någon minut!"
http://www.koldal.se/?p=638
Här fångar Hugo sin favoritleksak (En guldfisk i mjukplast) i luften!


Agamemnon - SPH n - solid svart

Agamemnon i nytt hem
Det går jätte bra, han vann våra hjärtan på en gång! Han verkar trivas hur bra som helst, han och vår andra sphynx hane Wille går jätte bra ihop! Dom busar och leker och nästa sekund ligger de och sover tillsammans och myser under deras filt i soffan. Jätte gulligt! Han har vuxit och blivit lite större, han är jätte fin och vi är så glada för honom!


Alethia - SPH n 09 - svartvit

Alethia i nytt hem:
Hon ger mig lika mycket tillbaka! Hon ligger o spinner just nu :-) Tack så mycket! Det går bra med henne, hon o min andra katt börjar närma sig varandra utan att fräsa! Hon leker massor o sover under mitt täcke på natten.


Astarte - a 09 - blå-vit

Astarte videoklipp på youtube: Astarte 1Astarte 2
Astarte i nytt hem:
"Äter som en häst. Blivit jätte bra kompis med andra kissen, Dock är hunden lite läskig fortfarande, men det går framåt med sakta. Och det är nog den mest sociala katten jag har haft. pratar jätte mycket och ska vara med hela tiden, Och hon går jätte bra ihop med barn också. Det trodde jag inte, iallafall inte så här i början , Men det var inga problem. Jag fyllde år förra veckan, så det har varit massor av gäster här och firat mig. Men hon har varit framme och legat och gosat i knät på nästa alla som har varit här."

Ares ( Sabbath ) - SPH n- svart

Ares i nytt hem:
Går jättebra! Han blir busigare och busigare. Han trivs jättebra, äter och sover som han ska:)
Han älskar att sova under täcket där det är varmt och skönt!
"lite fler roliga saker, han pratar OAVBRUTET, han har lärt sig sitt namn, och kommer när man ropar "kom hit"

Alexis - SPH b - chocklad

Alexis i nytt hem:
"Katten hjemme var ikke fornøyd med at vi fikk en ny katt i huset, men nå er de verdens beste venner og sover sammen. Begge to kommer opp i senga vår om natten. Alexis er veldig kosete og tillitsfull."
"Han vil være i nærheten av oss hele tiden og ser ut til å ha det vldig bra.

Aurora - SPH c 09 - lila-vit

Aurora i nytt hem:
"Nu har det gått några dagar och Aurora börjar komma till rätta, inte ett dugg rädd för dom andra katterna här hemma :) Allt går bra! Hon sover hos våran äldsta dotter under täcket varje natt hihi. Vi är jätte nöjda med henne, super mysig och kommer när man roppar på henne."


Anteia (Misia)- SPH n 09 - svart-vit

Misia i nytt hem:
"Hon är så söt och tillgiven. Hon pratar jättemycket och vill vara med överallt. Hon sover med oss i sängen och leker med Zoe om dagarna."


Asterope ( Raja ) - SPH n - svart

Raja i nytt hem:
"Hon har varit fantastisk och vi har märkt hur hon snabbt anpassat sig och tagit oss till sig. Hon har gått på lådan så fint och ätit och druckit och varit ett fantastiskt sällskap till oss alla. På väldigt kort tid är hon som hon alltid varit en i familjen"


Arion - SPH n - svart

i nytt hem:
"Han är verkligen en del i familjen, och trivs bra med oss alla. Han sover nästan hela natten tillsammans med oss i sängen så vi blir två människor, två katter och en hund, så det blir väldigt varmt och trevligt. Han tycker om att klättra på allt och lever runt :) Just nu sover han på min axel medan jag sitter vid datorn.


Arachne (Pralin) - chocklad hona- SPH b 09

Pralin i nytt hem:
"Arachne mår utmärkt och har blivit själsfrände med vår lilla valp, märks att hon är uppväxt med hund ;) Hon ligger och diar vår valp eller på vår andra Sphynx på kvällarna i TV soffan och hon lyser av livsglädje. Tusen tack för en underbar liten fröken!
http://www.calistas.se/


Ariadne - choklad-vit hona - SPH b 09

Ariadne i nytt hem:
"Hon är otroligt social o är totalt orädd för nya människor. Hon ligger på min arm nu när jag skriver"

Atlanta - svart-vit hona - SPH n 09

Atlanta i nytt hem:
" Det har gått nu 2 månader sedan Atlanta kom till oss och vi njuter av varje stund med henne. Jag har aldrig trott att en katt kan vara så skön. Hon mår bra och verkar också trivas med oss."


Ajax - svart-vit hane - SPH n09

Ajax i nytt hem:
"Nar han forst kom in i lagenheten, var han lite skygg och forsiktig, men det tog inte lang tid innan han borjade undersoka alla nya vrar och sen lekte vi hela kvallen och han e helt underbart söt! Vi somnade tillsammans i sangen alla tre och sov hela natten. Ja, han är verkligen helt underbar, får knappt ngt annat gjort än att sitta o leka och mysa!:)

Achilles - choklad-vit hane - SPH b 09

"Sänder en hälsning från vår underbare lille "Chille", allting går jättebra. Han leker redan med vår andre sphynx och sover tillsammans under täcket, förstås."

Amor - svart-vit hane- SPH a 09

"Amor trivs hoppas vi, men än så länge är han mycket skeptisk till sina nya kompisar. Har väl blivit lite bättre idag men det skall nog gå bra. Vi får ge dem lite tid helt enkelt. Vi tycker jättemycket om honom och hoppas det bättre."
"Hej igen, tänkte bara meddela att det går alldeles utmärkt, det vände igår kväll så nu har han fått 3 nya polare att skoja med"

Kirke - SPH - a 32 - blå
 
Kirke i nytt hem:


Galatea - SPH - a 32 - blue
 
Nu är hon i sitt nya hem och är direkt på upptäcksfärd... Jag har aldrig haft en katt som känt sig så trygg så snabbt på en ny plats.

Calliope ( Twiggy ) - SPH a 32 - blue

Twiggy som hon nu heter har gjort sig väldigt hemmastadd och är allas kelgris.

Electra - SPH a 32 flicka
 

Hades - SPH - n 33 - seal point
 

Iris - SPH - n09 - black and white
 

Creon (Charlie) - SPH - b33 chocolate
 

Kronos (Lucas)- SPH - c32 - lilac


Flora - SPH - a09 - blue and white
 

Calypso - SPH a 32 - blue


Amphion ( Fionik) - SPH n 09 - svart-vit
  

Andraemona - SPH b09 - choklad-vit


Athena - svart hona - SPH n


Apollo - blå-vit hane - SPH a 09


Astrea - svart-vit hona - SPH n 09
 

Antigone - blå hona - SPH a


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *